Kategorije

VERBATIM MEMORIJSKE KARTICE 32GB SDHC CLASS10 43963

VERBATIM MEMORIJSKE KARTICE 32GB SDHC CLASS10 43963
Proizvođač: VERBATIM
Kod: MCV43963
Dostupno: Na stanju
Cena: 799.00 din.
bez PDV-a: 665.83 din.

Količina:  
AKCIJSKA CENA!!!
Verbatim SDHC memorijske kartice (Class 10) kapaciteta 32GB sa orderom 43963 su potpuno saglasne sa svim važećim SD standardima.

Kapacitet: 32GB
Brzina pisanja: 10MB/Sec
Brzina čitanja: 10MB/Sec
Broj proizvoda: 43963
Klasa 10: garantovana minimalna stopa prenosa podataka od 80 Mbit/s (10 MByte/s).

Verbatimove SDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) kartice su manjenjene upotrebi u kompatibilnim digitalnim kamerama, prenosivim muzičkim plejerima, smart telefonima, računarima i drugim uređajima. SDHC koriste sistem FAT32, specifikaciju koja je uspostavljena za aplikacije kojima je potreban veći kapacitet, i posebno su pogodne za video snimke visokog kvaliteta.

Sve veća upotreba videa visoke definicije, digitalne fotografije visoke rezolucije i mobilnih aplikacija zahteva veći kapacitet prostora za pohranjivanje podataka i zahtevnije stope prenosa podataka. Zbog ovoga, SDHC garantuju minimalnu održanu brzinu prenosa, a ne najveću.

Verbatimove SDHC One imaju i zaštitu zapisa, čime se sprečava slučajno brisanje. SDHC koriste isti fizički format kao SD kartice, ali se ne mogu koristiti sa SD matičnim uredjajima koji nisu saglasni sa verzijom 2.0 SDA specifikacija.

Logo SDHC je zaštićeni znak.

Klasa brzine: Klasa brzine je zvanična jedinica mere brzine za SD kartice prema definiciji SD Association. Jednaka je 8 MBit/s i meri minimalne brzine pisanja na osnovu najboljeg fragmentiranog stanja u kome nijedna memorijska jedinica nije zauzeta.

Više prirode, manje plastike. Ovo pakovanje sadrži u proseku 90% manje plastike nego prethodno.

Napiši komentar

Vaše Ime:


Vaš komentar: Napomena: Nisu podržani HTML tagovi!

Ocena: Loš            Dobar

Unesite kod sa slike: