Kategorije

VERBATIM MEMORIJSKE KARTICE 16GB MICRO SDHC 44010 CLASS 10

VERBATIM MEMORIJSKE KARTICE 16GB MICRO SDHC 44010 CLASS 10
Proizvođač: VERBATIM
Kod: MCV44010/Z
Dostupno: Na stanju
Cena: 529.00 din.
bez PDV-a: 440.83 din.

Količina:  
AKCIJSKA CENA!!!
Verbatimova micro SDHC 16gb, klase 10, najmanja minijaturna memorijska kartica, dizajnirana specijalno za mobilne telefone.

Karakteristike:

Kapacitet: 16GB
Up to 45MB/s
300x Red

SD High Capacity (SDHC) je nova SD memorijska kartica koja se zasniva na specifikaciji SDA 2.0 i kapacitetu većem od 2GB. Prednosti uključuju veći kapacitet i brzi prenos podataka. Kriterijum za klasifikaciju brzine klasifikuje performanse po broju klase i pruža nacin za izračunavanje performansi.
Specifikacija klase 10 oznacava najmanju brzinu prenosa podataka od 10MB/Sec.
Memorijska kartica troši vrlo malo energije, i time štedi bateriju vašeg mobilnog telefona. Takođe se može koristiti u GPS uređajima, MP3 plejerima, digitalnim fotoaparatima i PDA uređajima.

Kada se koristi sa SD priključkom, Verbatimove microSD memorijske kartice su kompatibilne sa svim uređajima koji imaju SDHC slot, a spisak kompatibilnih uređaja je svakim danom sve veći.

SD High Capacity (SDHC) je nova SD memorijska kartica koja se zasniva na specifikaciji SDA 2.0 i kapacitetu većem od 2GB.Prednosti uključuju veći kapacitet i brzi prenos podataka.Kriterijum za klasifikaciju brzine klasifikuje performanse po broju klase i pruža nacin za izračunavanje performansi.
Specifikacija klase 10 oznacava najmanju brzinu prenosa podataka od 10MB/Sec.

Broj proizvoda: 44010
Napiši komentar

Vaše Ime:


Vaš komentar: Napomena: Nisu podržani HTML tagovi!

Ocena: Loš            Dobar

Unesite kod sa slike: